Over WijkActief

WijkActief is hét platform waar alle activiteiten in de gemeente Wijk bij Duurstede gevonden kunnen worden. Natuur, cultureel en sportief, voor jong en oud, in alle drie de kernen. Via WijkActief kan iedereen die actief wil worden in contact komen met onze aanbieders. In WijkActief kun je in onze etalage filteren, zoeken en kijken. En vooral, met zo min mogelijk drempels vinden wat bij jou past!

WijkActief is een project van de gemeente Wijk bij Duurstede, uitgevoerd door de buurtsportcoaches (Stichting Wijksport), cultuurcoach (Bibliotheek Z-O-U-T) en de natuurorganisatie (Natuurlijk Heel Leuk).

Het platform heeft zijn kracht in een volledig aanbod. Alle verenigingen, clubs en bedrijven die activiteiten aanbieden hebben een plaats in het platform, waardoor hun aanbod te vinden is. Vervolgens wijst WijkActief vooral door naar deze aanbieders, zodat je direct in contact kunt komen met de betreffende aanbieder.

Naast de gemeente Wijk bij Duurstede wordt WijkActief financieel ondersteund door het ondernemersfonds.

WijkActief is een lokaal initiatief. Onze partners zijn dan ook Wijkse bedrijven. Procurios is onze digitale partner. Zij beheren onze website en het digitale relatiebeheersysteem. Den Hoed gaat over het design én drukwerk van WijkActief. Het uiterlijk en gevoel van WijkActief is hun creatie.

Inloggen